Miért ne készítess mással blogot, weboldalt

Miért ne készíttess mással blogot, weboldalt

A mai kor követelménye már, hogy aki az interneten jelen legyen mindenki mivel egyre többen az interneten keresik a megoldást, ott vásárolnak már rengetegen.

Néhány érdekes eredmény:
• E-Shopping Index: 81%
Az Index azok arányát mutatja az aktív internetezőkön belül, akik már kipróbálták az online vásárlást, és az elmúlt egy évben is vásároltak valamilyen terméket vagy szolgáltatást az interneten keresztül. Az E-Shopping Index 2007 óta folyamatosan emelkedik, az akkor mért 36%-ot követően ugyanis 2010-ben már a rendszeresen internetezők közel fele (48%) vásárolt online a felmérést megelőző 12 hónapban. 2011-ben a közösségi vásárlást kínáló oldalak térhódításának köszönhetően ez az arány jelentősen megnőtt (61%), majd egy évvel később, 2012-ben elérte a 81%-ot.

És ez 2012 -es felmérés, azóta jelentősen növekedett ez az arány.

Ezért kell az internetes megjelenés is akár egy boltnak is. Mert pl. a bolt blogján meghirdetheti az akciókat, tájékoztathatja a látogatókat az újításokról új termékekről stb.

A videóból további információt tudhatsz meg!

Igen ám de nem mindegy milyen blogot, weboldalt készítünk vagy készíttetünk. Na és még az sem mindegy, hogy amikor elkészült a blog, weboldal akkor ha változtatást kell rajta csinálni akkor minden alkalommal fizetni kell érte vagy nem.

Sokszor hallom többektől, hogy elkészítették a blogját, weboldalát és utána nem tudja mit kell csinálni vele. Mivel nem tudja a továbbiakban mit kell a bloggal, weboldallal csinálni, így aztán folyamatosan fizetni kell neki a továbbiakban a karbantartásért, vagy ha esetleg valamit változtatni szeretne a blogján, weboldalán.

Sajnos ez így van és bizony súlyos pénzeket fizetsz ki a karbantartásra, hogy megcsinálják, holott egyszerű az egész.

Jó jó de mit kell tenni?

Nem nagy feladat egy blogot, weboldalt karbantartani, üzemeltetni. Egyszerűen meglehet tanulni, főleg videók alapján. Annyit kell tenned, hogy elsajátítod a blogkészítés lépéseit.

Miért ne készíttess mással blogot, weboldalt

Készítsd el saját blogodat, weboldaladat Te saját magad! Vásárold meg az online üzlet gyorsító csomagot amiből könnyedén megtanulod a blog készítést és a karbantartást, sőt tippeket és trükköket is találsz benne.

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogattad az oldalam és olvasod, miért ne lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattints ide és jelölj be ismerősnek! Bejelölés után itt is tudsz plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!
Facebook profil
Blog facebook profil
Üzleti blogom
Skype: antal642
Telefon: 06704118360
E-mailt a kapcsolat menüben írj!

Miért ne készíttess mással blogot, weboldalt

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.