Blogolás, blog de kinek mire jó?

Blogolás, blog de kinek mire jó?

A blogot mindenki tudja használni mindenkinek jó lehet. A blognak a lényege, hogy kommunikálunk rajta, tehát blogot írunk. Blogot írhatunk bármiről hobbinkról vagy személyes blogunk is lehet de akár üzleti blogot is vezethetünk. Mindenki személyre szabottan használhatja, arról blogol amiről akar. Egy blognak nagy előnye, hogy akár ingyenesen is létre lehet hozni ha csak személyes blogot akarunk vezetni. Viszont ha üzleti blogot készítünk akkor mindenképpen valamilyen fizetős megoldást kell választanunk, mert az ingyenes blogokon nem szeretik ha pénzkeresetről blogolunk.

letters-428951_640

Tehát a blog mindenkinek jó a blog oldalán mutatja be azt amivel foglalkozik vagy amit szeret csinálni. Mivel a blogra írt tartalom megmarad évtizedeken keresztül ezért hatékonyan lehet alkalmazni akár értékesítési blogként is. Napi szinten bemutatjuk azt amivel foglalkozunk vagy amilyen terméket el akarunk adni. Mivel naponta írunk blogot így egy idő után nagyon sok tartalommal rendelkezünk ebből kifolyólag a keresők hamarabb megtalálják a blogunkat, és több látogatót tudunk szerezni a böngészőkből.

Blogolás, blog de kinek mire jó?

Az tudva levő, hogy minél több tartalom lesz a blogoldalunkon annál több látogatónk lehet annál könnyebben kerülhetünk a google első oldalára. Ha már a google első oldalára kerültünk akkor nagy valószínűséggel több feliratkozónk és több vásárlónk lesz.

Azoknak akik az interneten szeretnének pénzt keresni elengedhetetlen egy vagy több blog üzemeltetése mert a leghatékonyabban a blogolással lehet az interneten eredményt elérni. Aki még soha nem üzemeltetett blogot nem használt annak sem kell megijedni mert ma már olyan blog felületek vannak amik könnyen kezelhetőek. Egyszerű beállítani és egyszerű a kezelése is.

Akik úgy döntenek, hogy saját blogot készítenek azoknak a wordpress blog platformot ajánlom , mivel ez a legegyszerűbben kezelhető és beállítható blog motor. A wordpress blog motort egy saját bérelt tárhelyre kell feltelepíteni és utána lehet beállítani széppé varázsolni. Itt azért még hozzá kell tennem, hogy a saját blog üzemeltetésnél nekünk kell a frissítéseket és a karbantartást elvégezni tehát egy kicsivel több feladatunk van mint ha már kész blogot bérelnénk. A saját blog elkészítéséhez itt található segítség.

Blogolás, blog de kinek mire jó?

Saját blog létrehozásához pedig ide kattints!

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Skype: antal642

Telefon: 06704118360

E-mailt a kapcsolat menüben írj!

Blogolás, blog de kinek mire jó?

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.