Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

A hálózatépítés egyik legfontosabb részlete, hogy minél több embert tudjunk elérni, megszólítani. A hagyományos hálózatépítők ezt úgy oldják meg, hogy felírnak mindenkit még a sarki zöldségest is név telefonszám, szóval olyanokat akikhez nem sok közük van. Igen ám de nem mindegy, hogy kiket szólítunk meg gondolok itt arra, hogy a hagyományos hálózatépítők ugye, mindenkit felírnak és mindenkit hívogatnak ezért rengeteg nemet kapnak. A lényeg az minél több esélyed legyen arra, hogy valaki érdeklődni fog az üzleted iránt.

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

Ne akard mindenkinek megmutatni az ajánlatodat!


Ez bizony kín keserves technika és baromi lassú és pénzkidobással jár.

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

Lassú és pénzkidobással jár.

Aztán jön a kínos megkeresés, kínos telefonhívás, személyes találkozás és a sok nincs időm rá, nem érdekel, köszönöm már ismerem típusú válaszok.

frustrated-cust-185-150x119

Ha hálózatépítő vagy és meguntad a hasonló válaszokat de még sem szeretnéd feladni az MLM üzletedet akkor itt az ideje egy jól működőd technikát keresned ami működőképes a mostani körülmények között. Olyan technikákat amik nem járnak ennyi kínlódással pénz kidobással.

El kell, hogy mondjam igen is vannak olyan technikák amik hatékonyan jól működnek és ebben nagy szerepe van a blogolásnak. Olyan eredményeket tudsz elérni az mlm iparban amiről még csak nem is álmodtál, ha összekapcsolod a blogolást az internet marketinggel. Ezt a technikát én is használom ami nagyon hatékony.

A blogolás által megtalálható leszel az interneten és azok az emberek fognak megtalálni akiket érdekel az amit te kínálsz. Nem kell olyan emberekkel foglalkoznod akiket nem érdekel a terméked, szolgáltatásod stb. Nagy többségben olyan emberek fognak megtalálni akiket érdekel a terméked, szolgáltatásod vagy amit éppen forgalmazol mert szükségük van rá.

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

Erre képes a blogolás!

Szinte nincs határa annak hogy napi szinten hány terméket adsz el vagy hány új tagot regisztrálsz az üzletedbe mert rengeteg ember tud megtalálni az interneten. Téged személyesen telefonon vagy bármilyen elérhetőséget adsz meg már olyan emberek fognak felhívni akik nagyon közel állnak a vásárláshoz és a csatlakozáshoz az üzletedbe.

Lesz olyan akit egyáltalán nem is ismersz csak látod, hogy csatlakozott vagy vásárolt pedig nem is beszéltél vele. Ez az egyik nagy előnye a blogolásnak, hogy nincsenek nemek vagy legalább is nagyon kevés 100-ból talán egy.

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

A blogolás első lépései:

  1. Készíts magadnak egy biztonságosan működő blogot.
  2. Napi szinten írj blogbejegyzéseket a termékedről szolgáltatásodról, üzletedről.
  3. A blogodon legyen egy vagy több feliratkozási lehetőség a kapcsolat tartásra.
  4. Legyen a blogodon megadva a te elérhetőségeid, hogy feltudják venni veled a kapcsolatot az érdeklődők.
  5. Keresőoptimatizált blogbejegyzéseket írj.

Ezeket ha megteszed nem marad el a siker. Hidd el jelentősen megnövekszik a vásárlóid, csatlakozóid száma.

Készíts magadnak blogot ebben is tudok segíteni.

Csak felvázoltam azt hogy mire képes a blogolás egy mlm-es számára.

Hálózatépítők de miért van szükségük blogra?

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Skype: antal642

Telefon: 06704118360

E-mailt a kapcsolat menüben írj!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.