Keresőoptimatizálás egyszerűen hatékonyan

Keresőoptimatizálás egyszerűen hatékonyan

Amikor már van egy vagy több blog felületünk akkor azt szeretnénk, hogy minél hamarabb  a google első oldalára kerüljön a blogunk. Igen ám de a keresőoptimatizálás nem olyan egyszerű gondolják sokan, pedig nem lehetetlen.

Az én blogom a blogkeszites.hu 2 héten belül a google első oldalára került pár kulcszóra, mert a megfelelő keresőoptimatizáló plugint telepítettem a bologomba. Ez nem más mint a wordpress-seo

Mint látható még nem nagyon sok tartalom van pedig rajta. Minden blogbejegyzést hatékonyan tudsz keresőoptimatizálni ezzel a pluginnal.

Mivel angol nyelvű ezért magyar nyelvű segédlet is van hozzá. Vásárlás után elérhető lesz. Az egyik legfontosabb dolog ha bloggal rendelkezünk, hogy a blogbejegyzéseinket a lehető legjobban elő készítsük a keresők számára. Ezzel a pluginnal ellehet érni, hogy a google első oldalára kerüljön a blogunk a lehető leghamarabb. Egy percig sem hezitáltam amikor megtaláltam ezt a plugint pedig akkor még nem tudtam, hogy ennyire részletesen fogom tudni működtetni.

Valójában igen nagy szerepe van a keresőoptimatizálásnak mert ha nem vagyunk a google első oldalán akkor kevesebb a vásárló, csatlakozó. Mint tapasztaljuk a 2. oldalra már nem igazán mennek az érdeklődők, ha nem találja az első oldalon a blogunkat akkor nem fognak vásárolni tőlün mivel nem látnak bennünket.

 Keresőoptimatizálás egyszerűen hatékonyan

kresőoptimatizálás egyszerűen hatékonyan kresőoptimatizálás egyszerűen hatékonyan

Ennek eredménye az lett, hogy a google első oldalára került a blogom nagyon hamar. Úgy gondolom mindenki ezt szeretné ezért megosztom ezt a csúcs keresőoptimatizáló plugint. Amennyiben még nem rendelkezel bloggal, weboldallal akkor készítsd el a pénztermelő blogodat! Kattints ide!

Töltsd le most!

keresőoptimatizálás

Amennyiben további információra van szükséged töltsd ki az alábbi űrlapot!
[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=5N8j&wid=10713605″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Hári Antal
skype: antal642

Telefon:06704118360

E-mailt a kapcsolat menüben írj!

Facebook profil

Facebook üzleti profil

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.