A sikeres blog indítás titka

A sikeres blog indítás titka

Egy blog sikeressége attól függ nagymértékben, hogy milyen és mennyi bejegyzés található rajta. Ennyire egyszerű lenne? Valójában elég egyszerű a blog indítás,blogolás, de azért nem árt ha tisztában vagyunk egy két dologgal.

A sikeres blog indításnál figyelembe kell venni a blog tartalmát, tehát előre meg kell tervezni, hogy miről szól. Azért kell eldönteni, hogy miről szól a blog mert a domain név választásnál a témába illő domaint érdemes választani. A domain név választásról már írtam ebben a bejegyzésemben. Tehát ha internetes pénzkeresés lesz a témája a blognak akkor erről kell írni és ehhez kell választani a domain nevet pl: otthoni-munka.hu, internetes-penzkereset.hu, online-penz-otthonrol.hu. A lényeg az, hogy mindig igazodjon a domain név a blog témájához.

Amikor kiválasztottuk a domin nevet ezután jöhet a tárhely keresés mert ugye kell egy tárhely ahol a blogunk majd elérhető lesz. Található több ingyenes aldomaines tárhely, de ezeket nem ajánlom, mert nem biztonságosak és bármikor eltűnhet a tartalmunk, valamint tele vannak reklámmal.

sikeres blog

Kétféle tárhelyet tudok mutatni és majd eldöntöd melyiket akarod használni. Az egyik a tárhely. eu a másik a hostinger.hu oldalon rendelhető. A tárhely.eu -nál éves díjat kell fizetni a tárhelyért a tárhely csomagokat ide kattintva tudod megnézni. Itt csak éves fizetéssel tudsz rendelni.

A sikeres blog indítás titka

A másik tárhely a hostinger.hu -nál pedig 2 GB -ig ingyenes a tárhely, de utána is elérhető áron lehet tárhelyet igényelni. Itt havonta tudsz fizetni a szolgáltatásért.

Amint eldöntötted, hogy melyik tárhelyet választod ezután amelyiket választottad érdemes annál a domain nevet beregisztrálni, így kevesebb probléma adódhat.

Ha beregisztráltattad a domain nevet akkor 1-2 napon belül elérhető lesz. A domain regisztráció után már kapsz egy elérhetőséget, hogy a blogodat tudd készíteni.

Ezután nem maradt más hátra mint telepíteni a wordpress blogmotort. Azért a wordpress-t ajánlom mert ezt a blogmotort a legkönnyebb telepíteni és kezelni, valamint nagyon sok kiegészítő is van hozzá. Igazán szép és biztonságos blogokat, weboldalakat lehet készíteni vele.

A videóban részletesen beszélek a sikeres blog indításáról.

Ha bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!
Skype: antal642
Telefon: 06704118360
E-mailt a kapcsolat menüben írj!

A sikeres blog indítás titka

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.