Ügyfélszerzés blogolással

Ügyfélszerzés blogolással

Igen jól látod ügyfélszerzés blogolással.

Ez hogy lehetséges? Nagyon egyszerűen mehet az ügyfélszerzés blogolással, elkészíted az értékesítési csatornádat, blogolsz minden nap és jönnek az ügyfelek.
Na azért ettől kicsi több kell hozzá kicsit bonyolultabb, de nem kell megijedni tőle.
Először is nézzük miből áll az értékesítési csatorna?

Első és legfontosabb eleme a blog vagy kommunikációs felület. Én a blogot használom és azt is ajánlom mert könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy bárki ismétlem bárki tudja kezelni.
Na már most kétféleképpen lehetséges blogot üzemeltetni.

1. Készítesz egy saját blogot és azon keresztül kommunikálsz az érdeklődőkkel.
2. Bérelsz egy blog felületet és azon keresztül kommunikálsz az érdeklődőkkel.

Nézzük a saját blog miből is áll?
Ahhoz, hogy egy saját blogot el tudj indítani, legelőször egy domain nevet kell választanod. A domain név választásról bővebben itt olvashatsz.

Amint kiválasztottad a domain nevet utána kell egy tárhely ahol elhelyezed a tartalom kezelő rendszert. Több tartalomkezelő rendszer létezik ki is próbáltam egy párat és a wordpress tartalom kezelő rendszer bizonyult a legmegfelelőbbnek. Könnyű telepíthetősége és kezelése, valamint sok kiegészítő pluginok miatt minden megvalósítható vele. Magyarul mindent tudó blogfelületet hozhatsz létre.

blog-1-1241898-1280x573

Viszont ha te saját magad készíted a blogodat akkor neked is kell karbantartani és ugye a domainért és a tárhelyért is fizetni kell. Na nem kell meg ijedni, nem kell horibilis összegeket kifizetni ezekért a dolgokért, de fizetni kell érte.

Vannak bizonyos tárhelyek ahol x mb-ig (ez változó) ingyenesen lehet használni a tárhelyet és ennek az elérése után kell csak fizetni érte. Egy ilyen ingyenes megbízható tárhely a hostinger.hu
Amint feltelepítettük a wordpress alapú blogunkat azután be kell állítani és csak ezután kezdődhet a blogolás.

Az előnye az, hogy mindent meg tudunk rajta jeleníteni és sok kiegészítő pluginnal különböző dolgokat tudunk elérni.
Saját blog létrehozásáról információt kaphatsz amennyiben feliratkozol az ingyenes blogkészítés tanfolyamra. Itt tudsz feliratkozni!

A második lehetőség, hogy bérelünk egy blog felületet és azon végezzük el a napi blogolást.

Egy kicsivel könnyebb dolgunk van a bérelt blogfelülettel, mert itt nem kell telepíteni nem kell tárhelyet keresni csak domain nevet kell vásárolni na meg a bérleti díjat fizetni. Itt is vannak ugyan beállítások, és ezek is egyszerűen beállíthatóak és sokkal rövidebb idő alatt ellehet kezdeni a blogolást mert ugye nem kell telepíteni, pluginokat beállítani.

Ügyfélszerzés blogolással

Tehát meg vagyunk az első lépéssel eldöntöttük milyen blogot indítunk és elkészült a blogunk. Ahhoz, hogy ügyfeleket szerezzünk a blogunkkal most már mindennap bloglnunk kell. Jó jó de miről blogoljunk erről az egyik cikkemben írok itt tudod elolvasni.

Még mielőtt elkezdjük a blogolást mindenképpen helyezzünk el a blogunkra egy feliratkozó panelt ahol a látogatók fel tudnak iratkozni további információért, mint ahogy ezen a blogon is látható nem is egy feliratkozó panel. Azért van több feliratkozó panel mert több levélre is fellehet iratkozni.
Nagyon lényeges, hogy szinte minden nap írjunk értékes tartalmat a blogunkra mert a keresők akkor hamarabb az első oldalra rangsorolja a blogunkat és ezáltal szerzünk még több ügyfelet.

Lényeges szempont még az is, hogy keresőoptimatizált blogot írjunk mert akkor még hamarabb sorolnak a keresők az első oldalra.

Ilyen formában lehet a blogunkkal ügyfeleket szerezni.

Ha azt a folyamatot szeretnéd megismerni amivel én automatizáltan működtetem az üzletemet akkor iratkozz fel az 5 részes ingyenes videó sorozatomra amelyből megismerheted a folyamatot amivel én teljesen automatizáltan működtetem az üzletemet.
Töltsd ki az alábbi űrlapot.

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=5N8j&wid=10713605″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Ügyfélszerzés blogolással

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.